100pt
Personal training

Afvallen in Arnhem bij 100% Pt

Wil je graag afvallen Arnhem door middel van het volgen van personal training? Dan ben je bij 100% PT aan het juiste adres. De personal trainers van deze sportschool zijn namelijk zo opgeleid dat zij elke sporter ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden kunnen begeleiden en helpen. 

Door personal training zet je door 

Als je graag wilt afvallen Arnhem ben je bij 100% Pt aan het juiste adres omdat zij jouw tijdens de personal training kunnen pushen om alles uit jezelf te halen. Dit kan voor een beginnende sporter in het begin erg pittig zijn. De personal trainers kunnen jouw daarom ook uitstekend begeleiden om motivatie te behouden en door te zetten. Op deze manier zullen er echte en duurzame resultaten worden behaald. 

Het belang van de juiste voeding 

Als je besluit om te gaan sporten bij 100% Pt zal er voordat de training van start gaat en intakegesprek plaats vinden. Tijdens dit gesprek zul je het uitgebreid hebben over de persoonlijke doelstellingen die jij graag wilt gaan behalen en over jouw huidige voedingspatroon. Tijdens het intakegesprek zal de personal trainer het daarom ook uitgebreid hebben over de voeding die jij lekker vind. Op basis van deze voeding zal de personal trainer een voedingsschema opstellen met voeding wat jij lekker vind om te eten. Op deze manier zul je op een lekkere en verantwoordelijke manier gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen. Neem voor meer informatie eens een kijkje op de website.