Geen categorie

Auto leasen met bkr? Zo doe je dat

Veel mensen leasen tegenwoordig hun auto. Of dit nu privé of zakelijk is. Als je een auto gaat leasen heb je een krediet. Maar ook als je een telefoonabonnement hebt afgesloten sta je geregistreerd bij het BKR. Hoe gaat het eigenlijk is zijn werk en kan je een auto leasen met BKR?

Situatie beoordelen

In veel gevallen is het geen probleem om een auto te leasen met een negatieve BKR registratie. Bij Dealerleasing weten ze daar alles van. Uiteraard wordt de situatie beoordeelt en kijken ze naar de mogelijkheden om een auto te leasen. Dealerleasing gaat ervan uit dat je zelf goed kan inschatten of je een auto kunt leasen of niet. Welke financiële gevolgen dit heeft en of de facturen netjes betaald kunnen worden. Dit heeft te maken met een stuk vertrouwen.

Tegenwoordig staat bijna iedereen negatief geregistreerd in het BKR. Dit heeft te maken met de nieuwe wetgeving. Hierin staat beschreven dat iedereen die een krediet aangaat van boven de € 250 negatief wordt geregistreerd. Dus ook als je een telefoonabonnement hebt afgesloten met een toestel op afbetaling. Voor Dealerleasing is dit geen probleem en zorgen ze zelf voor de toetsing.

Huren of leasen

Bij Dealerleasing kunt u kiezen tussen huren of leasen. De looptijd van een short lease, een korte looptijd, betekent dat de risico’s een stuk lager liggen dan bij traditionele lease. Als het contract afloopt en de auto niet meer nodig heeft is het contract eenvoudig op te zeggen. Het is dus niet nodig om een jaren contract aan te gaan. Buiten de lage risico’s is er een enorme flexibiliteit gecombineerd met een vast laag bedrag per maand. Indien een ondernemer een auto nodig heeft voor een kortlopend project of een medewerker die voor korte duur in dienst komt, denk aan een interim medewerker, kan je bij Dealerleasing ook een auto huren. Het nadeel is echter dat het huren van een auto hogere prijzen met zich meebrengt. Een alternatief voor het huren van een auto is dan shortlease. Dit kan interessant zijn als de ondernemer langer dan 1 maand op zoek is naar een auto. Een shortlease contract combineert de flexibiliteit en onbezorgdheid van een operationele lease vorm. Alle kosten zijn inbegrepen zodat u zorgeloos op pad kunt gaan. U hoeft alleen nog maar te tanken. Kortom, er zijn tal van mogelijkheden om een auto te huren of te leasen. Bedenk goed waarvoor u de auto nodig heeft. En hoe lang u een auto nodig heeft. Aan hand van deze criteria heeft u de keuze welke vorm contract u afsluit.