Geen categorie

Ben jij ook zo benieuwd wat de toekomst jou gaat brengen?

Het jaar 2020 is al een beetje apart, maar absoluut geen jaar wat we mogen vergeten. Want buiten dat we een epidemie mee maken, leren we ook veel dit jaar. Vooral omdat we hier meer tijd voor hebben gekregen. Maar toch blijf je benieuwd wat 2020 nog meer voor jouw in de toekomst brengt. Of je daar nu uit gaat van horoscopen of dat jij een helderzienden gaat inschakelen, het zal je wat meer duidelijkheid brengen. En misschien helpt deze blog daar wel bij.

Wat brengt juli jou?

We willen natuurlijk niet te ver vooruit springen, maar aan het eind van de maand juli kan jij een bepaald aanbod verwachten. Een dit aanbod kan jij niet weigeren, en die zou je ook niet moeten weigeren. Of dit nou zal gaan over een weekend vol met vriendschap en gezellige avonden met jouw vrienden of een romantische date die er al een lange tijd niet is geweest. Het kan ook een ervaring zijn waar jij een ultieme adrenaline kick van kan krijgen. In ieder geval, ga een nieuwe uitdaging niet uit de weg en grijp hem aan met twee handen. Het is tijd voor iets nieuws en om bepaalde angsten onder ogen te komen.

Een aantal praktische zaken

Onthoud goed, de maand juli zal voor jou vredig zijn en er zal voldoende tijd besteed worden aan praktische zaken. denk hierbij aan tijd door brengen met dierbare. Daar is het de perfecte tijd namelijk voor. Het kan voorkomen dat de maand juli jou iemand gaat brengen die je in eerste instantie niet serieus zal nemen. Dit komt ook door de bepaalde energie die juli met zich meebrengt. Het is een kwestie van tijd want niet iedereen draagt zijn hart op de mouw en is niet zo recht door zee als dat jij bent. Veel mensen zijn dit ook niet gewend en kunnen er ook niet geheel goed mee over weg gaan. Maar geen reden voor jou om daar rekening mee te gaan houden. Want een leugenaar ontmoeten kan jou alleen maar om laag brengen. Wees daar om selectief in de mensen waar jij je tijd in gaat stoppen. Want niet iedereen is jouw tijd waard. Zorg dat je het zorgvuldig verdeeld en dan over de mensen die jouw tijd verdienen. 

Blijf vooral ook in deze maand dicht bij jezelf en dan vooral ook eerlijk. Want dat is het belangrijkste. Zolang jij niet eerlijk tegen jezelf kan zijn, kunnen de leugens van een leugenaar jouw als waarheid gaan klinken.