Geen categorie

Binck biedt de beste banen

Ben je afgestudeerd of werkzoekende en weet je niet wat je moet doen? Zoek niet langer verder. In deze blog vertel ik over de beste banen voor iedereen die van aanpakken houdt. Want het vinden van een baan is niet zo makkelijk en als je per opdracht wilt werken, kan het nog weleens zoeken zijn voor je iets gevonden hebt. Gelukkig zijn er bureaus die je daarbij kunnen helpen. Zoals Binck. Ik vertel je over dit bedrijf en hoe ze jou kunnen helpen. Voor je het weet, kan jij weer lekker aan de slag. Lees je mee?

Binck als bedrijf

Binck is een uitzendbureau dat is opgericht om de harde werkers onder ons van genoeg opdrachten te kunnen voorzien. Met twee locaties in Nederland kun je langskomen voor een gesprek maar je kunt ook alles online regelen. Ze bieden zowel uitkomsten voor werknemers als werkgevers, dus in welk schuitje je ook zit, je kan altijd terecht. De adviseurs bij Binck kunnen je advies geven tijdens een persoonlijk of telefoongesprek of via de mail. Zo is altijd alles duidelijk en kan je zo snel mogelijk aan het werk.

Het aanbod

Zoals ik al zei, kan je bij Binck werk aanbieden en aannemen. Op de website Binck.nl zijn hier twee hele simpele kopjes voor. Je klikt simpelweg op het kopje met ‘Ik zoek werk’ en meteen krijg je een overzicht van alle beschikbare opdrachten van dat moment. Je kan vanaf daar je keuze nog specificeren wat betreft locatie en tak. Zo hoef je niet te zoeken naar een vacature verkeersregelaar maar zoek je gewoon op het kopje ‘verkeer’ en dan zie je gelijk de opties voor je. Heel handig, want je ziet meteen of iets parttime of fulltime is en waar je moet zijn. Vervolgens klik je op ‘Nu solliciteren’. Je kan dan het formulier invullen of je CV uploaden. Solliciteren was nog nooit zo makkelijk.

Eerlijk werk

Binck belooft vakmensen voor iedere opdracht. En zelf doen ze er ook alles aan om daarin te kunnen voorzien. Ze regelen indien nodig een opleiding, betrouwbare begeleiding en snelle betalingen zodat iedereen altijd door kan. Zo zie je meteen; de mensen van Binck beloven vakmensen want zij zijn zelf ook vakmensen. Op deze manier trekt iedereen altijd aan het langste eind. Je hebt werk en doet ervaring op, voor vaste of onbepaalde tijd en als werkgever staat er altijd een bekwaam iemand op de werkvloer.