blond bier
Lifestyle

Blond bier

Wanneer je op een terrasje zit, is het heerlijk om hier een lekker biertje bij te drinken. Echter zijn er erg veel biersoorten op de markt en maakt dit de keuze soms lastig. Een variant die laatste tijd erg in populariteit is toegenomen is blond bier. Blond bier is zowel geliefd onder mannen als vrouwen. Er zijn door de stijging van de populariteit van blond bier, erg veel verschillende varianten te verkrijgen. 

Heerlijke smaak

De verschillende soorten

Op de markt zijn erg veel verschillende soorten blond bier te verkrijgen. Een variant die enorm geliefd is onder de blond bier drinkers, is de bier van brouwerij Wilderen. Wilderen goud staat bekend om haar rijke smaak. Het bier wordt geserveerd in een groot glas dat ook wel wordt vergeleken met een olifantspoot. Naast Wilderen Goud is het bier van brouwerij de Brabandere ook erg geliefd. Het dat zij produceren wordt verkocht onder de naam Kwaremont Blond. Dit bier heeft in vergelijking met het Wilderen Goud een hoog alcoholpercentage. Naast deze twee zijn er nog een flink aantal andere blonde biersoorten die erg veel gedronken worden. 

Brouwerij

Er is altijd tijd voor een blond biertje

Blond bier wordt zowel gedronken door mannen en vrouwen. Door de relatief zachte smaak, is het gemakkelijk weg te drinken. Dit zorgt ervoor dat de blonde biersoorten in vrijwel elke situatie gedronken kan worden. De kans is groot dat de populariteit rondom dit biersoort blijft toenemen.