Logo Amsterdam Personal Training

Bootcamp in Amsterdam

Heb je besloten om te gaan trainingen en lijkt het je leuk om een bootcamp te volgen? Dan ben je bij Amsterdam personal training aan het juiste adres. 

Wat is bootcamp? 

Bootcamp training is in het begin van deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten. Deze trainings soort is een sportmethodiek die is gebaseerd op de trainings routine van de Amerikaanse soldaten. Deze vorm is een cardiovasculaire en spierversterkende workout en is geschikt voor alle fitness niveaus. Je zult onder andere gaan hardlopen intervaltrainingen en fitness gingen hebben in de natuur. tijdens deze trainingen zal de focus liggen op conditie, kracht, explosiviteit en souplesse.  De communicatie tussen de gevarieerde intervaltrainingen en de frisse buitenlucht is de ideale manier om sterk en energiek te blijven. 

De essentie van de juiste voeding 

Voordat deze bootcamp van start gaat zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden met een van de personal trainers van Amsterdam Personal training. Tijdens dit gesprek worden jouw persoonlijke fitness doelen uitgebreid besproken. Tijdens het gesprek wordt ook jouw voedingspatroon besproken, het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van jouw persoonlijke doelen. Na het gesprek zal een van de personal trainers een voedingsschema opstellen zodat jij op een lekkere en verantwoordelijke manier zult gaan werken aan jouw persoonlijke doelen. Of je nu wilt  afvallen, sterker wilt worden of jezelf simpelweg fitter en energieker wilt voelen, je kunt bij Amsterdam personal training werken aan ieder gewenst fitness doel.