Lifestyle,  Tips

De beste kalender voor jouw planning

De moderne mens gebruikt waarschijnlijk zijn of haar smartphone agenda als kalender. Dat is vrij logisch: het is overzichtelijk, snel, je hebt hem altijd bij de hand en de agenda is te bekijken via meerdere apparaten. Toch is een fysieke kalender nog steeds razend populair, en vandaag bekijken wij twee veelbesproken varianten.

De bureaulegger

Een kalender op je bureau is erg vanzelfsprekend, want tijdens je werk maak je veel afspraken en moet je snel kunnen zien of een bepaalde datum nog vrij is. Een bureaulegger is daarvoor uitermate geschikt. Dit blad kan je heel eenvoudig op je bureau leggen, als ondergrond of naast je werk. Je kalender is dan altijd zichtbaar en makkelijk te bewerken. Op deze manier kan je tijdens je werk nooit meer een afspraak missen of vergeten.

Bureaulegger

Een bureaukalender

Heb je niet genoeg ruimte voor een bureaulegger? Dan is wellicht een bureaukalender een betere optie. Omdat een bureaukalender niet plat op je bureau ligt maar gewoon rechtop kan dit ruimte besparen. Ook kan je dankzij deze vorm de kalender op veel meer plekken zetten dan enkel op je bureau. Daarnaast zit je ook niet vast aan één vorm. Een bureaukalender komt in verschillende vormen en maten. Je kan kiezen voor een vierkante kalender, een brede kalender of juist een lange kalender. Als dat nog niet genoeg is is het zelfs mogelijk om een kalenderpiramide op je bureau te plaatsen. Kortom, keuze genoeg om al jouw afspraken snel en eenvoudig in te zien op je bureau, of je nu veel of weinig ruimte hebt voor een kalender.

Nog meer bureau inspiratie nodig? Neem dan een kijkje naar onze andere blogs en wie weet helpen wij jou om je perfecte bureau te creëren.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *