gamersblog

Een eigen gamersblog beginnen: zo doe je dat

Je bent een gamer en je zou het eigenlijk wel leuk vinden om daar een beetje geld aan te verdienen? Dat is geen gek idee! Bloggen is een toffe manier om met verhalen over games langzaam een beetje geld binnen te halen. Een gamersblog starten is echter wel moeilijk. Heb jij nog geen idee hoe je het aan gaat pakken? Met deze tips kom je er ongetwijfeld wel uit.

Console

Bepaal wat jou uniek maakt

Er zijn een heleboel blogs door gamers te vinden op het wereldwijde web. In elke taal zijn er wel minstens tientallen blogs die over games gaan want er zijn nu eenmaal een heleboel gamers op de wereld. Dus hoe ga jij je onderscheiden? Je wil natuurlijk anders zijn dan anderen, maar hoe doe je dat precies? Het is altijd weer lastig om je eigen unieke waarde te bepalen maar probeer het wel te doen voor je met je blog begint. Het is namelijk behoorlijk lastig om anders uniek te zijn een een wereld van zoveel blogs. Je kunt bijvoorbeeld in een heel specifieke taal schrijven, of je kunt je richten op een enkel soort games of platform. Je kunt ook bekend staan om je humor of de vlogs die je erbij maakt. Jij kent je eigen kracht als geen ander!

Nieuwtjes

Zorg voor een degelijke website

Gamers zijn over het algemeen erg veel online. Het is dan ook een kritische doelgroep als het om websites gaat. Met jouw online gamersblog wil je dus geen technische tekortkomingen hebben. Niets is belangrijker dan een goed werkende website als je gamers op je website gaat ontvangen. Ze zijn niet alleen kritisch maar haken ook snel af bij onder de maat presterende websites. Het is ook een nogal vocale groep dus je kunt erop rekenen dat je ervan gaat horen.