Physiq
Personal training

Fitness in Hoofddorp onder begeleiding van een ervaren personal trainer

Ben je woonachtig in Hoofddorp en wil je graag fitnessen onder begeleiding van een ervaren personal trainer om zo echte en duurzame resultaten te behalen op het gebied van fitness? Dan ben je bij Physiq aan het juiste adres. 

De balans tussen fysieke en mentale kracht

Bij Physiq zul je gaan werken aan een verbeterde versie van jezelf omdat dit is waar de deze sportschool omdraait. De sportschool staan namelijk voor resultaat en willen graag bijdragen een ieder zijn persoonlijke fysieke en mentale kracht en of sociale doelstellingen. Bij Physiq wordt er gewerkt aan de hand van bewezen concepten om zo te kijken wat voor jou werkt. Alle personal trainers zijn zeer ervaren en hebben erg veel passie voor datgeen wat zij doen en brengen tijdens de trainingen graag enthousiasme over op de klant. Elke personal trainer van deze sportschool zo opgeleid dat hij elke sporter van ieder niveau kan begeleiden met het sterker, weerbaarder en fitter te maken. Er zal altijd vanuit de basis worden gestart en wanneer jij de juiste techniek onder de knie hebt zal er specifiek getraind gaan worden op jouw persoonlijke fitness doelstellingen. De balans tussen fysieke en mentale kracht is uitermate belangrijk, mentale coaching kan je namelijk goed helpen namelijk vakken stress ervaart of slecht een kunt zeggen.

De juiste voeding is van essentieel belang

Voordat je zult gaan beginnen met het volgen van de intensieve trainingen zal de personal trainer eerst een voedingsschema opstellen dat gebaseerd is op de voeding die jij lekker vindt. Zo zul je op een verantwoordelijke en lekkere manier gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen en het creëren van een gezondere levensstijl.