Geef je producten een stoere look mee met gripzakjes

Je komt ze vaak tegen in supermarkten, zakjes met een gripsluiting. Dit zijn zakjes die je dicht krijgt door middel van het samenknijpen van het seal. Daardoor wordt het erg handig om zakjes te openen en te sluiten. Daarnaast heb veel van deze gripzakjes een transparant venster waar je heel goed ziet wat er in het zakje zit. Ideaal om gelijk te weten met welk product je te maken hebt. Er zijn allerlei soorten van deze zakjes bij groothandelaren te vinden en hier worden er een paar uitgelicht.

De kraft gripzakjes

Kraft gripzakjes zijn er om jouw producten presentatie naar een hoger niveau te brengen. Kraft is een materiaal dat bestaat uit naaldhout zoals van de spar en de den. Het geeft je product een heel authentieke uitstralingen mee en je kan met trots je producten presenteren. Bij deze kraft gripzakjes kan je kiezen of je ze met of zonder venster wilt. Kraft staat bekend om zijn stevige materialen en scheuren zal het niet zo snel doen. Heel geschikt om je snoepgoed bijvoorbeeld met deze gripzakjes te verpakken.

De gemetalliseerde gripzakjes

Wil je extra opvallen met je zakjes kies dan voor gemetalliseerde gripzakjes. Deze zakjes staan er om bekend dat ze glimmen en stralen. Dat resulteert erin dat je jouw product een unieke look meegeeft en dat klanten het alleen al voor de verpakking kopen. Gekleurde snoepgoed kan je heel goed verpakken met deze gripzakjes. Presentatie van producten is belangrijk, met gemetalliseerde gripzakjes zit dat wel goed.

De stazakken

Een andere mogelijkheid om je product zo mooi mogelijk te presenteren zijn de stazakken. Doordat ze een platte bodem hebben kunnen ze rechtop staan. Een andere naam voor stazakken zijn standup pouches. Ook hier geldt dat deze zakjes een gripsluiting hebben zodat je producten langer houdbaar blijven. De stazakken zijn uitstekend geschikt voor producten zoals koffiebonen, snoep, thee en andere soortgelijke producten. 

Je hoeft je geen zorgen te maken over de voedselveiligheid van deze zakken, want ze zijn FDA goedgekeurd. Conclusie, deze stazakken zijn perfect geschikt om jouw producten optimaal te presenteren en klanten zullen er erg tevreden mee zijn. Ze hebben een stazak die ze makkelijk kunnen wegzetten en zijn daarnaast hersluitbaar. Als je ook nog eens een logo bedrukt op de zakjes helpt dat alleen maar mee aan een positieve klantervaring. Alles om jouw klant zo tevreden mogelijk te maken en dat begint bij de presentatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *