Genieten van de winterzon met zonnebank Utrecht!

Ik lig graag onder de zonnebank Utrecht, want ik vind mezelf een stuk knapper als ik een gezond kleurtje heb. Bij Zen Zon Zee kan ik gelukkig altijd terecht voor een extra dosis vitamine D. De speciale Ergoline 1100S en Ergoline 600S Twin Power zonnebanken die ze hier hebben staan, zijn kwalitatief enorm goed.

Lekker in de winter

Vooral in de winter vind ik het erg fijn om bij Zen Zon Zee onder de zonnebank te liggen, want dan is het zo vroeg donker buiten dat ik op werkdagen soms niet eens de natuurlijke zon te zien krijg. Zen Zon Zee heeft ruime openingstijden (van 10.00 uur tot 23.00 uur voor geregistreerde klanten) dus ik kan hier ook na mijn werk terecht. Twintig minuutjes onder de zonnebank Utrecht doet echt wonderen, want ik voel me daarna zoveel beter! Ik ben dan compleet ontspannen en voel me als herboren. Je krijgt bij Zen Zon Zee trouwens ook een professionele en wetenschappelijk verantwoorde huidanalyse, dus het is altijd veilig om hier te zonnen. Aan de hand van een vragenlijst en een huidcamera wordt namelijk bepaald hoeveel minuten zonnen het beste bij jouw huid past.

Wellness

Heerlijk ontspannen en gezond

De zonnebank heeft een aantal voordelen voor je lichaam. Zo ontspant de warmte je spieren, waardoor je bijvoorbeeld ook sneller van spierpijn afkomt. Ik ga dan ook graag onder de zonnebank als ik net heb gesport of een beetje last van een muisarm heb. Ook zorgt de zonnebank ervoor dat je extra vitamine D aanmaakt en dit is weer goed om onder andere je immuunsysteem en botten te versterken. Tenslotte is het natuurlijk ook helemaal niet verkeerd dat je een lekker bruin kleurtje krijgt van het zonnen. Ik oog veel gezonder en frisser als ik een beetje getint ben, dus wat mij betreft is zonnen bij Zen Zon Zee echt een aanrader!