Professioneel
Geen categorie

Goede reden om over te stappen naar sim only hollandsnieuwe

Ben je op zoek naar een voordelig mobiel abonnement en ben je tevreden met je huidige telefoon, kies dan voor sim only hollandsnieuwe. Het is scherp geprijsd, je betaald nooit meer dan verwacht, je kan kiezen voor een combivoordeel met Ziggo en je zit op het 4G netwerk van Vodafone. De voordelen van een 4G netwerk is dat je download met een maximale snelheid van 350 Mbps, uploaden met een snelheid van maximaal 50 Mbps en foto’s en video’s supersnel kan bekijken met het hollandsnieuwe 4G internet.

Overstappen naar sim only hollandsnieuwe

Kies je ervoor om over te stappen dan kan dat al 4 maanden voordat je huidige contract afloopt. Wil jij je nummer behouden dan regelt hollandsnieuwe dat je contract zonder dubbele kosten overgaat. 

wat moet je doen: 

  • kies online de bundel die het beste bij je past. Je hebt dan de mogelijk tijdens het bestelproces om voor nummerbehoud te kiezen, dit is gratis.
  • Hollandsnieuwe gaat voor je aan de slag. Heb je gekozen voor nummerbehoud dan nemen zij contact op met je huidige provider. Zij bepalen de datum waarop hollandsnieuwe het nummer mogen overnemen. Dan kan je echt overstappen. welke datum dat exact wordt dat informeren zij je over. 
  • Wil je niet zelf je contract opzeggen dan doet Hollandsnieuwe dit voor je. Dit bespaart dubbele kosten en veel gedoe.
  • Het activeren van de nieuwe Sim Only abonnement. Je nieuwe simkaart krijg je ruim voor de overstapdatum met de wijzigingen hoe je deze kan activeren. Wanneer je nummer wordt overgezet eindigd je oude contract.

Apps om je verbruik te meten

Er zijn verschillende apps te downloaden die je verbruik meten. Een die veel wordt gebruikt is de datateller app. Deze app houdt de hoeveel MB’s die verbruikt bij op je telefoon bij.  Op veel toestellen zit er ook een optie die je inzicht geeft in je datagebruik. Houdt er rekening mee dat geen enkele datateller 100% werkt en je realtime verbruik kan weergeven. Je ontleent er geen rechten aan.

Combi voordeel ziggo klanten

Combineer Ziggo en sim only hollandsnieuwe en geniet van veel plezier. Je kan kiezen uit een extra tv pakket. De keuze bestaat uit: Ziggo movies en series L, Sport totaal of Kids. Als je wilt kan je maandelijks wisselen van pakket. Bij Hollandsnieuwe heb je 1000 MB/MIN/SMS extra. Dit is dus elke maand dubbel genieten van je tv als telefoon. 

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *