Hoe werkt een ooglidcorrectie Den Haag?

Een ooglidcorrectie Den Haag is een relatief kleine ingreep. En, met de juiste nazorg, ben je er zo weer bovenop. Veel mensen kiezen voor een ooglidcorrectie omdat hun oogleden zijn gaan hangen naarmate men ouder wordt. Natuurlijk gebeurt ons dit allemaal vroeg of later, maar sommige mensen hebben er meer last van dan anderen. Een ooglidcorrectie Den Haag biedt een uitkomst. Maar, hoe gaat een ooglidcorrectie precies in zijn werk?

Start met een consultgesprek voor een ooglidcorrectie Den Haag

Als je een ooglidcorrectie Den Haag overweegt, zul je eerst een consultgesprek hebben met de betreffende plastisch chirurg. Hierin zul je voorgelicht worden over de ingreep, de risico’s en de kosten. Ook kan je tijdens dit gesprek eventuele vragen stellen. Ben je er nog niet zeker van na afloop van je gesprek? Wacht dan met de ingreep. Wees ook altijd kritisch. Vertrouw je iets niet na afloop met je ontmoeting met de plastisch chirurg en de kliniek? Vertrouw dan op je gevoel en ga verder kijken naar een andere optie. 

Ooglidcorrectie voor je bovenste oogleden 

Je kunt een ooglidcorrectie Den Haag toepassen op zowel je bovenste als onderste oogleden. Als je last hebt van hangende oogleden en hierdoor fysieke klachten ervaart, zoals hoofdpijn of eczeem, is het verstandig een ooglidcorrectie Den Haag te nemen van je bovenste oogleden. De plastisch chirurg zal dan een snee maken in de plooi van je bovenste ooglid. Hierna verwijdert hij het overtollige huid, vet en vocht in je huid. Na afloop hecht de plastisch chirurg de wond. Als je jouw jeugdige blik van vroeger terug wilt en af wilt van je permanent uitgeputte blik, dan zal de dokter ook een oogcorrectie uitvoeren in je bovenste oogleden. 

Onderooglidcorrectie tegen permanente wallen 

Heb je last van wallen? Dan kun je nadenken over een oogcorrectie Den Haag die je onderste oogleden aanpakt. In principe werkt de ingreep hetzelfde als bij je bovenste oogleden. Toch zijn er een aantal verschillen. In plaats van een snede te maken in de plooi van je ooglid, zal de plastisch chirurg nu een snede maken net onder je wimper grens. Dan haalt hij ook hier het overtollige huid, vet en vocht weg. Als je een oogcorrectie Den Haag neemt in je onderste oogleden zul je in veel gevallen ook een ooglidverstrakking krijgen. Deze ingreep zorgt ervoor dat je huid strak blijft zitten en niet gaat hangen na de ingreep. Je kunt natuurlijk ook een ooglidcorrectie Den Haag nemen waarbij zowel je bovenste als onderste oogleden worden behandeld. 

Nazorg ooglidcorrectie Den Haag 

Succes van de operatie van je ooglidcorrectie Den Haag valt of staat met de juiste nazorg. Volg altijd het advies op van je plastisch chirurg, maar lees jezelf ook in van tevoren. Zo is het belangrijk dat je van tevoren een paar dagen vrij neemt na je operatie zodat je rust kunt nemen. Ook mag je absoluut niet zelf auto rijden naar huis. Zorg er daarom voor dat je wordt opgehaald of een taxi neemt. Meer tips? Vraag naar alle details van de nazorg tijdens je consultgesprek. Of kijk voor meer informatie op Skin-surgery.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *