Tips

Kaal worden hoeft niet meer!

Net als met de meeste schoonheid idealen ben ook ik verpest door het beeld van sixpacks, perfecte borsten en billen en een Prodent witte tanden lach. In dat rijtje hoort voor mij ook zeker een volle kop met haar. Nu ben ik 30 jaar oud en merk ik sinds mijn 25e al dat mijn haar groei stopt en de kwaliteit enorm achteruit is gegaan. Op mijn hoofd zit enkel nog dun haar en heb vooral een Ceasar krans coupe wat net volstaat als kapsel.

Heb mezelf al van alles aan gepraat. Ach je hebt gewoon meer testosteron, vrouwen vinden kale mannen ook sexy, maar toch schud ik het gevoel niet van me af dat ik het zelf gewoon niet mooi genoeg vind. Er zijn wel middeltjes tegen haar uitval en medicatie maar daar ben ik toch wel huiverig voor. Hormonen spuiten in je lijf is naar mijn idee ook niet goed. Al jaren is mijn oplossing: PETJES. Heel veel verschillende petjes. Snapbacks, baseball, peaky blinders stijl petjes, mutsen, cap, naar voren of naar achteren, maar het is toch jezelf verbergen en jezelf opsluiten binnen de muren van onzekerheid.

Operaties zijn eng toch?

Je hoort steeds meer over hoofdhuid transplantaties maar daar krijg je toch zo’n rare nek van? Ja dat dacht ik ook altijd maar ik stuitte op Haartransplantatie Istanbul en misschien heb ik toch een manier gevonden om mijn haar te redden of repareren. De prijzen in Nederland liggen behoorlijk hoog maar dat komt omdat er maar weinig klinieken zijn dus het aanbod is kleiner dan de vraag. In Turkije ligt dit andersom, dus je kunt voor interessantere prijzen al geholpen worden en daarbij is er in Turkije veel meer ervaring omdat ze de procedures al langer uitvoeren. 

Je bent mooi zoals je bent maar vind je dit toch te moeilijk, misschien toch de kans wagen bij Haartransplantatie Istanbul want dat is beter dan leven in je eigen schaduw!