Winston's
Vervoer

Maak kennis met de beste wasstraat in de regio van Apeldoorn

Naar een wasstraat in Apeldoorn hoef je niet verder meer te zoeken. Winston’s Car Cleaning biedt een breed scala aan schoonmaakmogelijkheden. Zo ben je hier van harte welkom met je auto, bus, camper of caravan. Winston’s Car Cleaning beschikt over een ruime ervaring binnen de particuliere en zakelijke markt, zodat je zeker weet dat wat voor voertuig dan ook écht schoon wordt. Je kunt de wasstraat van Winston’s Car Cleaning bezoeken aan de Molenmakershoek 68 in Apeldoorn.

Auto laten wassen 1

Handwerk staat centraal in de wasstraat Winston’s Car Cleaning

Vele wasstraten worden op de automatische piloot gerund. Echter is daar bij Winston’s Car Cleaning geen sprake van. In deze wasstraat staat handwerk centraal en de geavanceerde Istobal® roll-over droger is op afstand bestuurbaar. Voertuigen (ook met een imperiaal) kunnen tot een hoogte van 2,70 meter worden gedroogd en mochten er strepen achterblijven, worden deze extra met de zeem weggeveegd. Dat wil jij toch ook voor jouw wagen? Wacht daarom niet langer en kom binnenkort een keer met je auto langs bij Winston’s Car Cleaning. Ook jouw auto verlaat stralend de carwash!

was straat

Neem voor vragen contact op met het kundige personeel van Winston’s Car Cleaning

Winston’s Car Cleaning staat graag voor je klaar. Zo kun je hier naast je auto wassen ook je interieur laten reinigen of de koplampen laten polijsten. Heb je vragen over de diensten die hier worden verleend? Of wil je van tevoren graag weten wat de schoonmaak nu precies gaat kosten? Je kan altijd een keer contact opnemen. Neem hiervoor contact op door het online formulier in te vullen of bel met een van de medewerkes van Winston’s Car Cleaning.