Geen categorie

Welke schoen kies jij voor onder je outfit?

Heb je in de lente of zomer ook wel eens een flinke kledingcrisis omdat je gewoon niet weet welke schoenen je het beste onder je outfit kan dragen? Je bent niet de enige! Tegen deze struggle lopen heel veel mensen aan. De outfit is perfect en klopt van alle kanten maar die schoenen… In dit blog helpen we je voor eens en altijd van dit probleem af met een mini schoenen-guide.

Een zomers jurkje

De lente en de zomer zijn de perfecte seizoenen voor die o zo gezellige, kleurrijke en fleurrijke (zomer) jurkjes. Deze jurkjes zijn meestal voorzien van de leukste kleuren, printjes en modellen. Toch kan het soms best lastig zijn om hier een juiste schoen bij te vinden en dat begrijpen we volkomen! Een schoen die eigenlijk altijd wel kan onder een jurkje is een paar sandaaltjes of een paar hakken. De sandalen zijn over het algemeen de favoriete zomerschoen doordat ze luchtig zijn en er heel elegant uit zien. Uiteraard heb je sandalen in vele verschillende soorten en maten maar de espadrilles doen het over het algemeen er goed, net zoals de makkelijke instappers uiteraard. Ben je op zoek naar iets meer hoogte? Dan is een paar hakken ook helemaal prima. Vooral de sleehakken zorgen voor zowel een stijlvolle outfit als comfort. Ben je dus fan van jurkjes, zorg er dan altijd voor dat je een paar espadrilles of sleehakken in je kast hebt staan. Bij Nubikk vind je deze schoenen en nog vele andere sandalen en hakken waarmee je gezien wilt worden deze zomer.

De broek met top

In de avonden, zeker in de lente, kan het nog wel eens afkoelen en dan wil je misschien een outfit aan die iets meer bedekt. De casual jeans met een leuke top is dan een leuke en zeer populaire outfit. Over het algemeen is mooi paar sneaker hier de beste keus voor. Ga voor safe voor een paar sneakers in een basic kleur of pak een keer helemaal uit door sneakers te kiezen met een printje of een felle kleur. Onder een denim broek past eigenlijk iedere soort sneakers wil. Probeer de kleur vooral te matchen bij je bovenstukje.

Een rokje of korte broek

En dan hebben we uiteraard ook nog de korte broek of de rok die in de lente en zomer veelvuldig gedragen wordt. Met deze outfit kan je eigenlijk iedere kant op wat je schoenen betreft. Van leuke sandaaltjes tot aan sneakers en zelfs cowboy boots kunnen worden gedragen onder deze outfit. Wil je voor een meer klassieke stijl gaan? Kies dan voor de sandaaltjes. Wil je juist iets meer casual? Ga dan voor de sneakers of de boots. Wil je van alles bij? Kijk dan eens bij de Nubikk dames collecties voor hun uitgebreide assortiment voor de leukste schoenen van dit moment.