Ontspannen puzzelen

De lange winteravonden zijn er weer. Zijn jullie er aan toe om lekker ontspannen legpuzzels te maken om de lange winteravonden mee te vullen? Hoe fanatiek kun je zijn? Als het ene stukje naadloos in het andere past en er onder je handen een wereld tot leven komt, dan klopt het hart van de ware puzzelfan een beetje sneller.

Puzzelen en gezelligheid

Winter, kou, kaarsjes, kopje thee en gezelligheid. Allemaal woorden die je kunt associëren met deze periode van het jaar. Om te voorkomen dat jullie kids alleen maar voor de tv hangen of op hun mobiel gluren kun je een leuke andere activiteit bedenken. Zoek een leuke stukjes puzzel 1500 van Disney op.  Ik kan jullie vertellen, een schot in de roos. 

De absurde wereld van Jan van Haasteren

De jan van haasteren puzzels zijn een begrip. Zelfs wie nooit een puzzel maakt, kent ze. De fans kunnen er geen genoeg van krijgen. De enige échte puzzel is een Jan van Haasteren-puzzel. Knotsgekke verhalen met honderden verschillende figuren, waarvan er vele steevast terugkeren. Bij het in elkaar passen van ieder verhaal, ontdek je wat Sinterklaas nu weer doet, waar de boef zich dit keer heeft verstopt, wat de relatie is tussen het kleine mannetje en de dikke dame, waar de haaienvin ditmaal doorheen klieft, en ga zo maar door.

Ravensburger een genot om op te lossen

Ravensburger is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van een ruim aanbod van afbeeldingen en ideeën. Van kinderpuzzels met vijf houten stukken, tot 500, 1000 en nog veel meer stukjes. En wat dacht je van de prachtige decoratieve 3D-puzzels. Ontsnap uit de realiteit en stap in de wereld van Ravensburger puzzels vol met prachtige landschappen, bekende steden en grote en kleine dieren. Geniet van kunstwerken en stillevens, ervaar zelf hoe alles in elkaar past en vind je eigen favoriete puzzels. Een puzzel 3000 ravensburger is een genot om op te lossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *