Geen categorie

Peuterey jas

Italiaanse jassen, die moeten wel erg duur zijn toch? Peuterey is een fantastisch Italiaans kledingmerk dat betaalbare jassen aanbied van een top kwaliteit. Zo kun je kiezen voor een van de zomer of winterjassen van het merk, dat van hoogwaardige materialen is gemaakt. Ben je op zoek naar een Peuterey jas die meer geschikt is voor een tussen seizoen? Ook zo’n jas kun je vinden bij Hans Voortman. Doordat de jassen verschillende soorten sluitingen en zakken hebben kun je altijd wel een model vinden dat helemaal past bij jouw wensen en bij jouw smaak.

Hans Voortman

Het merk bestaat al een aantal jaren en is niet overal verkrijgbaar. Alleen bij verkopers die een goede beoordeling krijgen worden product van het merk verkocht. Hans Voortman is zo’n betrouwbare verkoper met een groot aanbod aan jassen. Kies voor een Peuterey jas die op basis van kleur, prijs en model helemaal in overeenstemming is met jouw wensen. Het leuke van de jassen is dat ze in veel verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om een jas voor de zomer aan te schaffen en een Peuterey jas aan te schaffen dat je bijvoorbeeld met een nettere outfit kutn aandoen. Bijvoorbeeld de vestjas van het merk.

Hoe vind ik mijn maat ?

Bij elk product op de site van Hans Voortman, en dus ook bij de Peuterey jassen, kun je onderaan het product een maatadvies vinden. Hier kun je zijn op basis van jouw afmetingen en jouw normale maat, welke maat je het beste kunt kiezen. Uiteraard hangt dit ook af van de fit van de jas. Op het moment dat jij bijvoorbeeld voor een slim fit model kiest, krijg je een model dat wat strakker valt dan normaal. In dit geval kun je soms beter kiezen voor een maatje groter. Hou je wel van een wat strakkere jas die wat dichter op je lijf zit, kies dan zeker voor een slim fit model.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *