invicta
Lifestyle

Stoer en robuust met een Invicta

In 1837 is het merk Invicta opgericht door Raphael Picard. Ontstaan in Zwitserland en heeft inmiddels zijn intrede gemaakt over de gehele wereld. Invicta staat voor onoverwinnelijk en eigenlijk zegt dat al voldoende toch? Een horloge die je met trots kunt dragen en hier ook een lange tijd van profiteren! Voorheen werd het ontwikkeld in Zwitserland en tegenwoordig is het in Florida te vinden. Deze horloges worden met de hoogste zorg samengesteld. Het bedrijf in Amerika heeft overigens alsnog een Zwitserse roots! Zo komt namelijk de huidige voorzitter van de Invicta Watch Group uit een Zwitserse familie en is al de derde generatie die zich als horlogemaker mag noemen.

Design wat past bij iedereen

Wanneer je opzoek gaat naar een horloge wat bij je past, dan zal je op jouw eigen stijl letten. Echter heb je dan niet in de gaten dat er meer designs past. Bij Watch2day vind je een ruime keuze en kan je direct jouw bestelling plaatsen. Bovendien worden er dagelijks nieuwe aanbiedingen toegevoegd op de website. Dit houdt in dat jij nooit te veel betaald voor een schitterend horloge!

Horloge

Waarom Watch2day

Bij het uitzoeken van een horloge verwacht je veelal kwaliteit. Natuurlijk is dit belangrijk, maar de kleur en prijskaartje is hierin net zo van belang. Zo wordt vaak gedacht dat een horloge van een bekend merk prijzig is. In veel winkels vind je dan ook hoge prijzen, maar bij Watch2day niet! Sterker nog, deze aanbiedingen vind je nergens anders. Ieder 24 uur komen er nieuwe aanbiedingen bij en de oude verdwijnen van de pagina. Zorg er dus voor dat je niet te lang twijfelt over een horloge en bestel deze meteen!

De Zwitserse Invicta horloge heeft een apart design en dat merk je. Niet alleen zijn de kleuren uiteenlopend, maar ook het formaat is een stuk groter dan andere varianten. Hierin heeft dit merk zijn intrede gemaakt in de wereld. Steeds meer mensen hebben het in de gaten dat je met deze horloge een uniek design hebt.

Het prettige van deze horloges is dat het op dit moment meer dan dertig verschillende soorten heeft. Voor vrijwel iedere man kan je dus een stoer horloge bestellen bij Watch2day! Wil jij ook graag weten welke aanbiedingen er op dit moment actief zijn? Wacht dan niet langer en neem zelf een kijkje op de bovenstaande website.

Top kwaliteit