telefoonzaak in Delft
Tips

Telefoon reparaties snel uitgevoerd

Je doet je telefoon op de oplader en een uur later is nog niks te zien op je telefoon, je telefoon laad niet meer op. Waarschijnlijk is dan de oplaad connector defect van je telefoon, snel op zoek naar een telefoonzaak in Delft die dit even snel kan repareren. Telgefixt.nl is een winkel in Delft die gespecialiseerd is in het repareren van de grote merken mobiele telefoons, heb je een Apple, Samsung, LG, Huawei, Motorola of een ander bekend merk dan kun je deze laten repareren in Delft. Verschillende soorten reparaties worden uitgevoerd, 6 dagen in de week ben je welkom.

Beschadiging

Snel klaar terwijl je wacht

Heb je een reparatie nodig, bijvoorbeeld je scherm is gebroken dan kun je niet urenlang zonder je telefoon. Ze weten bij een telefoonzaak in Delft wel hoe belangrijk tegenwoordig je telefoon is, je hebt er tenslotte al je contacten in staan. En alles verloopt ook via een smartphone, wanneer je vooraf even contact opneemt met de winkel, wordt er direct een moment ingepland dat je langs kunt komen. Voordeel hiervan is dat je telefoon gelijk wordt gemaakt en je erop kunt wachten. Op deze manier heb je snel je telefoon weer in nieuwstaat terug. 

Professioneel

Verschillende modellen worden gerepareerd

Van de bekende grote merken worden er verschillende modellen gerepareerd, heb je dus een wat ouder model smartphone hoeft dit geen probleem te zijn om te laten repareren. Je bent altijd welkom in onze telefoonzaak in Delft om informatie te vragen over een reparatie voor je mobiele telefoon. Maar ook voor je andere apparatuur als je Ipad kan worden gerepareerd, een nieuw scherm, accu of een oplaadpunt zijn veel voorkomende reparaties bij een Ipad. Zowel een Apple Ipad als een Samsung Tablet kan weer als nieuw worden gemaakt bij telgefixt.nl. Bel of kom even langs in de winkel in het centrum van Delft.