Logo-PT-Room
Personal training

Tip voor een goede personal coach in Rotterdam

Ben je op zoek naar een manier om hetzelfde cirkeltje waar je al maanden of misschien al zelfs jaren in vast zit te doorbreken en jezelf weer energieker en gezonder te voelen? Dan is een personal coach Rotterdam de oplossing!.

Sporten onder begeleiding van een gediplomeerd personal trainer 

Wanneer je ervoor kiest om onder begeleiding van een personal coach Rotterdam te gaan sporten zul je tijdens de trainingen worden begeleid door een gediplomeerde personal trainer.Tijdens de training zul je worden gepushed om alles uit jezelf te halen en zul je ten aller tijde in de juiste houding zitten om op deze manier blessures te voorkomen. Er wordt van je verwacht dat je minimaal 1 keer per week komt trainingen. Hierdoor zul je nauw contact behouden met de personal trainer die jouw begeleidt. Deze personal trainer zorgt zo voor de dosis motivatie en een effectieve trainingsweek. Dit vormt samen een zeer goede basis voor een fitte en gezonde levensstijl. 

Small group trainingen 

Er worden bij de PT Room wekelijks 6 verschillende Small Group Trainingen aangeboden. Tijdens deze trainingen zal er worden gewerkt aan de 5 motorische vaardigheden: lenigheid, kracht, coördinatie, snelheid en uithoudingsvermogen. Wanneer je deze vaardigheden verbeterd zal jouw algemene fitheid automatisch eme verbeteren. Deze small group trainingen zijn de perfecte aansluiting op de sessie die je hebt met de personal trainer. Het zorgt namelijk voor een extra dosis motivatie. 

Een kennismakingsgesprek met de personal trainer 

Je kunt voor en personal coach Rotterdam bij de Pt Room en vrijblijvend intakegesprek met een personal trainer aanvragen. Tijdens dit gesprek zul je uitgebreid praten over jouw persoonlijke doelstellingen en voedingspatroon.