Logo-DB-sport
Personal training

Tip voor een zeer goede personal coach in Rotterdam

Wil je graag af van die overtollige kilo’s en of dezelfde cirkeltje waar je al maanden of zelfs jaren in vastzit? Dan ben je voor en personal coach Rotterdam bij DB Sport aan het juiste adres. 

Waarom kiezen voor DB Sport

De personal coach Rotterdam van DB Sport heeft al meer dan 7 jaar ervaring in het geven van personal training en kun jouw uitstekend helpen om tijdens de intensieve trainingen alles uit jezelf te halen en gemotiveerd te blijven om door te gaan. Met behulp van deze personal trainer zul je doelgericht op jouw persoonlijke fitness doelen gaan sporten. Deze personal trainer begrijpt dat het volgen van de trainingen lastig kan zijn als je een drukke agenda hebt en is daarom erg flexibel. Zo kun je in de avonden en in de vroege ochtend personal trainingen volgen en zal alles op jouw agenda aangepast kunnen worden. 

Voeding is van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten 

Voordat je zult beginnen met de intensieve trainingen zal er een kennismakingsgesprek plaatsvinden met de personal trainer. Tijdens dit gesprek zal er uitgebreid worden gesproken over jouw persoonlijke fitness doelen en jouw voedingspatroon. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk van essentieel belang voor het behalen van de gewenste resultaten en het creëren van een gezondere levensstijl waar jij jezelf weer goed zult voelen in je eigen lichaam. Neem voor meer informatie over DB Sport eens een kijkje op de website.