rulespt-logo
Personal training

Tip voor goede personal training in Rosmalen

Ben je woonachtig in Rosmalen en ben je op zoek naar personal training Rosmalen omdat je hebt besloten om de knoop door hakken en te gaan werken aan jouw persoonlijke doelstellingen? Dan ben je bij Rules PT aan het juiste adres. 

Zeer ervaren en gepassioneerde personal trainers van Rules Pt

Je bent voor personal training Rosmalen bij Rules PT aan het juiste adres omdat de personal trainers van deze sportschool al meer dan 13 jaar ervaring hebben op het gebied van personal training  en zijn zeer gepassioneerd in het werk dat zij doene. Zij hebben tevens erg veel verstand, kennis en ervaring op het geb div an fitness, voeding en het menselijk lichaam waardoor je zichtbare resultaten zicht gaan behalen die duurzaam en blijvend zullen zijn. Je zult niet bij Rules PT namelijk niet alleen  intensieve trainingen gaan volgen maar je zult ook worden gecoacht om je levensstijl te veranderen te verbeteren. De personal trainers zijn allemaal zo opgeleid dat zij elke sporter ongeacht het niveau waar zij zich op bevinden kunnen begeleiden. 

Het opstellen van een op maat gemaakt voedingsschema 

Als de informatie die op de website te vinden is jouw aanspreekt kun je gemakkelijk telefonisch opnemen voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek zullen jouw persoonlijke doelstellingen uitgebreid worden besproken en zal jouw huidige voedingspatroon aan bod komen. Het consumeren van de juiste voeding is namelijk een essentieel belang . De personal trainer zal daarom ook een voedingsschema opstellen waardoor jij op een verantwoordelijke manier jouw leven zult aan beteren.