Asus

Topmerken worden verkocht bij Azerty.nl

Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van laptops, computers en onderdelen voor een computer. In de webshop verkoopt Azerty vele merken randapparatuur als laptops en computers van alle bekende merken waaronder Asus. Systemen die niet alleen zijn ontwikkeld voor zakelijk gebruik, maar ook ter ontspanning voor het doen van een game. Het bedrijf is al jarenlang een belangrijke speler op de technologische markt, het bedrijf wat met 2 mensen begon is uitgegroeid tot een wereldwijd merk wat zeer populair is.

Asus

Voor ieder budget is er laptop beschikbaar

Asus heeft zich niet gericht op een markt, maar voor ieder budget is er een laptop beschikbaar van het merk. Van een laptop die meerdere functies heeft tot een budget laptop als je niet zoveel te besteden hebt. Of je nu een fanatieke gamer bent of je moet documenten bij werken, voor iedereen is er wel een model beschikbaar. Video’s bewerken en foto’s aanpassen het kan eenvoudig allemaal met een laptop. Even op je gemak rondkijken in de webshop en je weet direct wat je nodig hebt.

Asus

Ook op de markt van de smartphones

Niet alleen op computergebied is Asus bekend, ook smartphones worden ontwikkeld door het bedrijf. Computers en laptops is de grootste markt van het bedrijf, onderdelen is ook een grote markt. Ze zijn bekend geworden met de moederborden die werden gemaakt, deze moederborden worden tegenwoordig nog steeds gemaakt voor grote merken computers. In 1996 is men pas begonnen met het bouwen van servers, dit werd in 1997 gevolgd met laptops.