pizza bestellen in Den Haag

Waar pizza bestellen in Den Haag?

Woon je in de regio Den Haag en heb je even zin om eens lekker op de bank te hangen en vanuit je luie stoel een lekkere pizza te bestellen? Dat hoef je zeker niet alleen te doen bij Domino’s als je daar inmiddels al vaak genoeg bent geweest en je misschien de pizza’s nu wel uit je hoofd kent. Als je je wilt oriënteren op andere smaken en andere restaurants waar je lekker kunt genieten van de pizza’s die je er kunt laten bezorgen.

Gusto Mangia e Bevi

Deze met vier sterren beoordeelde restaurant is erg toegankelijk en ook snel met de bezorging van de pizza’s. Kenmerkend voor dit restaurant is dat het een uitgebreid menu heeft, waarop bijvoorbeeld ook gerechten zoals lasagne op te vinden is. Wat dit restaurant nu zo speciaal maakt, is dat de prijs laag is zodat je lekker kunt genieten van de hoofdgerechten, maar ook van de heerlijke bijgerechten en de nagerechten.

Restaurant Amici

Het is goed te merken dat de pizza’s uit dit restaurant volledig met de hand zijn gemaakt. De verse ingrediënten en de vriendelijke en snelle bezorging maken het pizza bestellen in Den Haag wel een hele speciale beleving. Sommige mensen zijn van mening dat de prijs van de pizza wat aan de hoge kant ligt, maar dit kan ook worden gezien als een oplossing voor de kwaliteit die je krijgt. Maar dat is aan ieder om te bepalen.

pizza bestellen in Den Haag

Follia

Follia wordt vaak omgeschreven als een van de beste restaurants van Den Haag. Hier kun je genieten van pizza’s van verschillende formaten en belegd met al je favoriete ingrediënten, waaronder ananas en vleeswaren, maar ook de lekkerste groenten. Geniet van pizza’s met een heerlijke knapperige bodem. De pizza’s zijn meteen te eten wanneer ze bij je thuis worden bezorgd. Ze zijn dan niet te heet en ook niet teveel afgekoeld.

La Lanterna Den Haag

La Lanterna Den Haag is een restaurant waar je lekker kan genieten van zowel de prijs als de kwaliteit van de pizza’s. Heerlijke pizza’s met een dikke bodem of misschien gaat je voorkeur wel uit naar een dikkere bodem. Voor beiden kun je hier terecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *