Geen categorie

Waarom een bolderkar?

Ben je van plan om binnenkort even weg te gaan met de kinderen of een dagje naar het strand te gaan met het gezin? Dan kan een bolderkar zeer handig zijn! Met deze bolderkar bespaar je klachten en moeite. Je hoeft namelijk niet de hele tijd heen en weer te sjouwen met zware spullen, je stopt ze gewoon in de bolderkar!

Wat zijn de opties voor een bolderkar?

Als je aan de een bolderkar denkt denk je waarschijnlijk al meteen aan een zware houten bolderkar die lastig is te slepen. Maar daar is tegenwoordig verandering in gebracht. Zo kiezen mensen steeds vaker voor een bolderkar in plaats van een kinderbuggy. Tegenwoordig maken ze bolderkarren met de volgende opties:

  • Nooit-lek wielen
  • Opvouwbaar
  • Kindervriendelijk
  • Kinderzitje
  • Eigen logo op bolderkar
  • Licht van gewicht
  • Mooi en praktisch afgewerkt
  • Rem

De opvouwbare optie is ideaal als je van reizen houd en je veel uitstapjes maakt. Je kan deze opvouwbare bolderkar namelijk overal kwijt. In de kofferbak van de auto of in het ruim van een vliegtuig. De bolderkar is dus handig om spullen mee te sjouwen maar als je kinderen aan het eind
van de dag erg moe zijn en het niet meer volhouden kunnen die natuurlijk ook in de bolderkar zitten. De bolderkar is namelijk ook gemaakt om zo kindvriendelijk mogelijk te zijn. Zonder scherpe randen en rem op de wielen. Door de rem op de bolderkar kan je je kinderen niet uit het oog verliezen en zal de bolderkar stevig stil blijven staan op een heuvel.

Waar kan je de bolderkar voor gebruiken?

De bolderkar valt voor veel activiteiten te gebruiken. Zo kan je de bolderkar gebruiken om een dagje naar het strand te gaan met de kinderen maar je kan hem ook meenemen voor een picknick. Hier kun je al je spullen in stoppen die je die mee wil nemen. En als je kinderen aan het eind van de dag uitgeput en moe zijn kunnen zij er ook in zitten! Dankzij de goede wielen van de bolderkar zal het geen last zijn om deze bolderkar te slepen. Naast dat het je veel tijd en moeite zal besparen kan het je ook rugklachten besparen! Je hoeft niet de hele tijd naar de auto lopen om je spullen te pakken omdat er genoeg ruimte is in de bolderkar.

Wat zijn de voordelen van een bolderkar?

De bolderkar kent veel voordelen. Zo is een voordeel van de opvouwbare bolderkar dat je het ontzettend veel ruimte bespaard. Waar je normaal je bolderkar zou neerzetten, kan je nu je spullen én je bolderkar kwijt! Ook is het zeer handig om een bolderkar aan te schaffen als je kinderen hebt.
Als je bijvoorbeeld een dagje naar het strand gaat met je kinderen kan je je spullen kwijt in de bolderkar. Als je kinderen moe en uitgeput zijn op het einde van de dag kunnen zij er ook in zitten! De bolderkar is namelijk zo gemaakt dat hij extra kindvriendelijk is.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *