Lifestyle

Waarom goede koffie op kantoor zo verschrikkelijk belangrijk is

Je kunt veel over een werkplek vertellen aan de koffie die er geserveerd wordt. Kantoorkoffie heeft over het algemeen een vreselijke reputatie. Maar dat begint gelukkig te veranderen. Vandaag de dag is goede koffie een van de eerste dingen die genoemd worden als we het hebben over de voordelen van de moderne werkplek. Sommigen vegen het af als een onnodige uitgave, niet anders dan een pingpongtafel of zitzakken. Maar volgens ons voegt goede koffie veel waarde toe aan het kantoor! Lees hieronder enkele redenen waarom we goede koffie op kantoor zo belangrijk vinden!

Het is een gebaar naar je medewerkers

Vooral voor hogedruk, gestresste werkers is een basiskopje koffie om in te ontspannen een krachtige stressverlagende factor. Toegegeven, je werkweek kan slopend en non-stop zijn, maar een gezond kopje koffie geeft je een adempauze.

Het is een visueel hulpmiddel

Het is goed voor je gezondheid

Naast het feit dat het gewoon een betere manier is om je werkdag te beginnen en af te sluiten, is aangetoond dat kantoorkoffie de hersenkracht verbetert. Onderzoek toont aan dat het de cognitieve prestaties met maar liefst 25% verhoogt, je slimmer maakt met maar liefst 30% en de fysieke energieproductie met 20% extra ondersteunt.

Het is een geweldige manier om een werkvriendelijke pauze te houden

De voordelen van een koffiepauze op kantoor zijn eindeloos. Er is geen snellere manier om je dag te verlichten en je energie om te buigen, dan achterover te leunen, te ontspannen en een kopje goede koffie te drinken.

Bron: https://www.giocoffee.nl/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *