OFYR mise en place bij Kamado Express
Tips

Waarom je een OFYR mise en place bij Kamado Express koopt

Een buitenkeuken is niet compleet zonder goede grill of barbecue, een plek voor mise en place en eventueel accessoires. Of je nu een hobby kok bent of een horecazaak hebt waar je een buitenkeuken wil maken: je wil de beste meubels voor buiten. De OFYR mise en place bij Kamado Express is razend populair als onderdeel van de buitenkeuken.

Buiten koken

Waarom OFYR?

OFYR maakt producten voor buiten van het mooiste hout en de beste materialen. Je kunt dan denken aan de mise en place voorbereidingen op een aanrecht van OFYR maar ze maken ook butcher blocks en vuurschalen. Zo populair als dit merk is, zijn de prijzen dus ook vrij hoog en de levertijd lang. Tenzij je bestelt bij Kamado Express waar de producten scherper geprijsd zijn. Want een beetje besparen dat willen we allemaal wel.

OFYR transformeert buitenruimtes in unieke eetervaringen met hun robuuste vuurschalen en bijpassende meubels zoals de mise en place tafels. Til buiten koken naar een hoger level door je eten nu naast je barbecue te bereiden.

Bijzonder hout

De producten van OFYR zijn gemaakt van het beste hout. Dat wil zeggen dat het duurzaam is en lang meegaat. Een buitenkeuken van hout past in elke tuin en creëert een gezellige sfeer. 

Mooi design

Opslag

De meeste tafels van OFYR hebben bovendien genoeg ruimte voor opslag. Dat is handig voor tijdens het koken maar ook daarna, want in de tuin sla je immers ook dingen als kolen en hout op. Dat kan in deze tafel. Sterker nog: het staat een stuk leuker als je er iets in opslaat.