Tips

Wat een verzekeringsadviseur voor u kan doen

Als je geboren wordt, weet je niks. Gaandeweg met de jaren doe je kennis op. Dat begint bij iets heel kleins zoals het leren van je naam. Maar steeds meer leer je over het leven en hoe je de dingen aan moet pakken. Als kind kijk je op tegen volwassenen want die hebben alle kennis maar zodra je zelf die leeftijd bereikt, zie je dat dit helemaal niet zo waar is. Als volwassenen lopen we soms nog steeds tegen dingen aan. Krijgen we te maken met zaken waar we geen verstand van hebben en hebben we ook zo nu en dan hulp nodig. Zeker op het gebied van wonen, financiën en verzekeringen. Gelukkig kan je dan zo aankloppen bij een verzekeringsadviseur.

Aan het juiste adres

Het is belangrijk dat je niet zomaar bij iemand aanklopt maar dat je langsgaat bij een bedrijf dat echt weet waar het overgaat. Zoals van den Hoorn financiële diensten B.V. Al meer dan twintig jaar geeft dit bedrijf onafhankelijk advies over zaken zoals pensioen en hypotheken. Ze beschikken over alle noodzakelijke vergunning om u het advies te geven wat u nodig hebt. Met een kantoor in Ede kunt u terecht voor een persoonlijk gesprek en op de website maakt u heel eenvoudig een afspraak. De service is ongekend en dit zorgt er dan ook voor dat van den Hoorn veel loyale klanten heeft.

Hulp bij het huis

Zo kan een verzekeringsadviseur u advies bieden rondom uw bestaande hypotheek of bij een nieuwe. Zoals ik al zei, is het advies professioneel en onafhankelijk en zo loopt u niet het risico om voor het lapje gehouden te worden door enkel de motieven van uw eigen bank voorgeschoteld te krijgen.

Zeker eigen baas

Maar ook voor ZZP’ers heeft dit bedrijf een verzekering. Een standaardpakket waarin de basis voor iedere ZZP’er is meegenomen. U bepaalt uiteindelijk alsnog zelf of u hier dingen aan toe wilt voegen. Dit is afhankelijk van de branche waarin u werkt. Zo heeft het ene soort werk meer behoefte aan een inventarisverzekering.

Na de 67e verjaardag

En voor de pensioenen is van den Hoorn ook van de partij en hebben ze hier alle kennis voor paraat staan. Heeft u genoeg aan de AOW-regeling? Heeft u zelf een pot opgebouwd? En met welke leeftijd kan u stoppen? Al deze vragen en meer kunnen de adviseurs voor u beantwoorden door samen met u naar uw specifieke situatie te kijken. Voor meer informatie kunt u op de website kijken.