Lifestyle

Wat moet je weten als je een schaamlipcorrectie wilt doen?

Een schaamlipcorrectie heeft functionele en cosmetische voordelen. De meeste vrouwen ondergaan een operatie om de overtollige schaamlippen, die kronkelen en draaien en pijn en irritatie veroorzaken, te verminderen. Anderen willen hun jeugdige uitstraling herstellen na de bevalling of na het ouder worden. Hoewel de redenen hiervoor talrijk zijn, moet je een plastisch chirurg zoeken die de medische, mentale en emotionele factoren van een ingreep als een schaamlipcorrectie begrijpt.

Waar moet je op letten bij een plastisch chirurg?

Je kunt de plastisch chirurg vragen naar zijn ervaring en achtergrond. Als je op zoek bent naar een plastisch chirurg moet je de plastisch chirurg vragen naar de resultaten van de ingreep en hoe hun patiënten hebben gereageerd op de ingreep. Je kunt vragen naar de succespercentages en hoe het met de patiënten gaat. De plastisch chirurg moet in staat zijn om in detail te bespreken hoe zij verwachten dat je het doet en hoe het herstel verloopt. Ze moeten je een duidelijke beschrijving van je operatie kunnen geven.

Wat zijn de complicaties?

De meest voorkomende complicatie bij een schaamlipcorrectie is een infectie op de plaats van de wond. Dit kan gebeuren omdat de wond niet goed genoeg wordt schoongemaakt of omdat de hechtingen niet goed worden verwijderd. Het is het beste om na de operatie elke dag je plastisch chirurg te zien om de wond in de gaten te houden en eventuele niet goed verwijderde hechtingen te verwijderen.

Hopelijk heb je een beter beeld bij wat een schaamlipcorrectie is en waar je op moet letten als je geïnteresseerd bent in een dergelijke behandeling.

Bron: https://www.hofkliniek.nl/

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *