Elektrische bakfiets kopen
Vervoer

Wil je echt samen fietsen met de kinderen?

Gezinnen herkennen het wel, je wil op een mooi weekend met het hele gezin erop uit. Maar voor de kinderen is het niet heel leuk, zij zitten niet heel comfortabel en eenvoudig op en afstappen is er zeker niet bij. Met een Elektrische bakfiets kopen verzeker je de kinderen ervan dat zij altijd comfortabel zitten, en voor de ouders is het ook heerlijk om zonder enige moeite  op stap te kunnen. Waar je ook naartoe gaat, de kinderen stappen eenvoudig in de prachtige bak en de rit kan beginnen.

Elektrische bakfiets kopen
Father riding cargo bike

Moderne en trendy bakfiets

De Elektrische bakfiets is niet alleen comfortabel, maar ook het design laat niets te wensen over. Wie aan een bakfiets denkt ziet al snel een houten bak voor zich, de bakfiets van Dolly heeft een duurzame kunststof bak die dubbelwandig is. De elektrische uitvoering is voorzien van een sterke accu waarmee je eenvoudig iedere weg neemt. Ook een heuvel met wind tegen vormt geen belemmering voor de bakfiets, je snapt dat je hierdoor het hele jaar door kunt genieten van je bakfiets.

Elektrische bakfiets kopen
Full length shot of a young man taking his family around the park on a cargo bike

Handige extra’s voor je bakfiets

Natuurlijk wil je de Elektrische bakfiets in zomer en winter gebruiken, niet iedereen heeft een ruime schuur waar je de bakfiets in kunt zetten. Er zijn verschillende accessoires in de webshop die je bakfiets beschermen, neem bijvoorbeeld een afdekzeil voor de kunststof bak zodat deze niet vol met water loopt tijdens een regenbui. Of een beschermkap als je in regenachtig weer de kinderen moet vervoeren naar school. Maar ook een tweede bankje is mogelijk in de bak, zo zijn er een aantal handige opties om je bakfiets uit te breiden.